Over Aon Direct

Welkom bij Aon Direct

Bij Aon Direct kunt u terecht voor een compleet pakket aan verzekeringen. U kunt online uw premie berekenen, verzekeringen afsluiten en schades claimen. Zo houden wij de kosten laag en de premies scherp. Terwijl u toch goed verzekerd bent.

Al uw gegevens bij de hand

Bij afsluiten van een verzekering maken wij automatisch een digitale polismap voor u aan. Daar heeft u al uw gegevens bij de hand. U kunt heel eenvoudig zelf zaken wijzigen, schades indienen en de afhandeling volgen. En komt u er zelf niet uit, dan staat onze Klantenservice voor u klaar.

Aon in Nederland

Aon Direct is onderdeel van Aon Verzekeringen. De historie van ons bedrijf gaat terug tot het jaar 1688. Aon is de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar van Nederland. In Nederland heeft Aon 15 vestigingen met 2.600 medewerkers. Het hoofdkantoor staat in Rotterdam.

Aon wereldwijd

Aon Nederland maakt deel uit van Aon plc, gevestigd in Londen. Wereldwijd heeft Aon ruim 50.000 medewerkers in 120 verschillende landen. Het is daarmee één van de grootste financiële dienstverleners ter wereld.

One Underwriting

One Underwriting is onderdeel van Aon. Als gevolmachtigd agent heeft One Underwriting van een groot aantal verzekeraars de bevoegdheid gekregen om verzekeringen te accepteren en schades te behandelen en doet bijna alles wat een verzekeraar ook doet, zoals:

  • verzekeringsaanvragen beoordelen en accepteren
  • snel en deskundig uw polis opmaken
  • het snel en deskundig afhandelen van uw schades
  • eigen verzekeringen ontwikkelen die aansluiten op specifieke belangen en wensen

Zij is de schakel tussen Aon en de verzekeraars en biedt u een snelle en efficiënte service zowel bij polisafgifte als bij schade.

Lees meer over de
samenwerking

Wat anderen zeggen over Aon Direct

Reisverzekering

Bron: Geldgids 04, juni 2015

Gecombineerde inboedel- en opstalverzekering

Bron: Consumentengids augustus 2015

Waardering klanten dienstverlening

Bron: Expoints reviews

Uw mening telt

Aon Verzekeringen hecht grote waarde aan de feedback van klanten. Die helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren. Daarom vragen wij op belangrijke momenten naar uw mening. Bijvoorbeeld na het afhandelen van een schademelding. Of nadat u een wijziging aan ons heeft doorgegeven.


Wij werken hiervoor samen met Expoints. Deze onafhankelijke partij nodigt klanten uit om een beoordeling te schrijven en plaatst deze op haar eigen website. Alle reviews worden geplaatst, zowel positieve als negatieve reviews. Op deze manier laten wij bestaande en nieuwe klanten zien hoe anderen onze dienstverlening ervaren. Eerlijk en transparant.

Naar de website van Expoints

Onze klanten aan het woord

Aon heeft het heel erg goed geregeld

Koen van der Lugt uit Rotterdam geeft Aon Direct een 8,5. Hij tikte een auto aan op de parkeerplaats. Aon handelde zijn schade snel af.

Het is vlekkeloos opgelost

Yvon Mul uit Badhoevedorp geeft Aon Direct een 8. Een winterse aanrijding met een scooter had geen gevolgen voor haar premie.

Afhandelen met Aon is perfect gegaan.

Bob Montfrooij uit Ingen geeft Aon Direct een 10. Een flinke dreun van een antieke Kever liep goed af en kostte hem uiteindelijk niets.

Wilt u meer weten over Aon?

www.aon.nl

Wilt u weten wat onze klanten over ons zeggen?

Klantervaringen

Wilt u meer weten over onze verzekeringen?

Verzekeringen