Bereken
snel uw
premie!

Bruiloftverzekering

Wanneer gaat u trouwen?

Te verzekeren bedrag:

Premie berekenen Wat dekt deze verzekering?

Bruiloftverzekering

Je bereidt je maandenlang voor op je bruiloft. Alles is tot in de puntjes geregeld. Maar stel dat je ziek wordt? Of één van je ouders of je beste vriend kan niet bij je bruiloft zijn? Je wilt je bruiloft uitstellen. Wat doe je dan met de kosten van de catering, de bruidstaart en de huur van de zaal?

Met de bruiloftverzekering van Aon ben je tegen al die kosten verzekerd. Dat is een grote zorg minder! En de bruiloftverzekering afsluiten is zo gebeurd!


Bij Aon Direct betaalt u nooit te veel. Bereken binnen 1 minuut uw premie!

Premie berekenen Wat dekt deze verzekering?

Wat maakt onze bruiloftverzekering zo goed?

Alle gasten zijn verzekerd, zonder leeftijdslimiet

De bruiloft uitstellen omdat je beste vriend er niet bij kan zijn? Geen probleem. De verzekering geldt voor alle gasten.

Af te sluiten tot vlak voor de bruiloft

Je kunt de bruiloftverzekering tot vlak voor uw huwelijksdag afsluiten en wijzigen. Dat is wel zo makkelijk.

Ook bruidskleding en cadeaus verzekerd

Schade aan bruidskleding en huwelijkscadeaus zijn gratis meeverzekerd.

Wat vergoedt de bruiloftverzekering?

Onkosten (basisdekking)

Je verzekert je voor de kosten die je al hebt gemaakt voor de bruiloft. Maar ook voor kosten die je moet maken als de bruiloft buiten je wil moet worden onderbroken, uitgesteld of afgelast. Ook als het bruidspaar of belangrijke gasten niet kunnen verschijnen, ben je verzekerd. Dit kunnen familieleden zijn, maar ook goede vrienden en vriendinnen. Dus iedereen die jij belangrijk vindt. Er is geen leeftijdsgrens. Grootouders van 80 jaar of ouder zijn gewoon meeverzekerd. Je hoeft geen namen door te geven aan ons.

Slecht weer (optioneel)

Slecht weer op je trouwdag. Je moet er niet aan denken! Wil je je verzekeren voor de onkosten door het uitstellen, onderbreken of voortijdig beëindigen van de bruiloft (en het feest) door extreme weersomstandigheden? Kies dan deze dekking.

Ongevallen & Aansprakelijkheid (optioneel)

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker als het huwelijksfeest goed aan de gang is. Met deze dekking zijn het bruidspaar en de gasten verzekerd tegen medische kosten en schade aan bezittingen.

Annulering Huwelijksreis (optioneel)

Als jullie huwelijk uitgesteld moet worden dan geldt dat misschien ook voor de huwelijksreis. Je reis- en annuleringsverzekering dekt deze onkosten niet altijd. De Aon Bruiloftsverzekering biedt de mogelijkheid om je huwelijksreis mee te verzekeren. Dan weet je wél zeker dat deze kosten worden vergoed. Neem hiervoor wel de kosten van jullie huwelijksreis mee in het verzekerde bedrag.

Veelgestelde vragen

Hoeveel dagen is de bruiloftverzekering geldig?

De Aon Bruiloftverzekering is zeven dagen (168 uur) geldig. De begindatum is jullie trouwdatum.

Op welk moment moet ik de verzekering afsluiten?

Wij raden je aan om dat zo vroeg mogelijk te doen. Mocht er iets gebeuren dan ben verzekerd voor de kosten die je hebt gemaakt. Houd er rekening mee dat de verzekering minimaal 14 dagen voor je bruiloft afgesloten moet worden.

Ik wil trouwen in het buitenland. Kan ik de Aon Bruiloftsverzekering afsluiten?

Ja, dat kan. De Aon Bruiloftsverzekering heeft een wereldwijde dekking.

Meer veelgestelde vragen

Belangrijke documenten

Meer lezen over verzekeren?

Op de website vanatotzekerheid.nl van het Verbond van Verzekeraars leest u heldere en onafhankelijke informatie over verzekeringen.